Scrisoarea mea pentru Ea

Draga mea,


Îmi pare rău că te-am îndepărtat de mine, că nu am reuşit să fiu bărbat şi că te-am rănit. Îmi pare rău pentru fiecare moment în care, după ce mi te dăruiai, te lăsam singură. Îmi pare rău că nu mi-a păsat de tine şi de sentimentele tale suficient cât să fac ceva pentru viitorul nostru.

Am crezut că dacă nu îţi dau inima mea nu o vei putea rupe, dar ai făcut-o fără să vrei când ai renunţat la mine. Am crezut că mă pot abţine, că pot să aleg dacă să mă îndrăgostesc sau nu. Dar, dintre toate, cel mai mult am crezut că nu am nevoie de tine. M-am minţit singur când ţi-am zis că nu te-am iubit, iar tu m-ai crezut. Dar adevărul e că ar fi fost imposibil să nu mă îndrăgostesc de râsul tău și de mintea ta plină de păcate. De nopţile lungi şi strigătele care îmi făceau muşchii să zvâcnească. M-ai făcut să te vreau doar pe tine din nou şi din nou.


M-ai blestemat să te caut ca un nebun în toate femeile care trec prin viața mea. M-ai blestemat să te doresc în fiecare zi din ce în ce mai mult și să nu te uit nici măcar pentru o amărâtă de secundă. Au trecut 2 luni, iar amintirile cu tine încă se află în apartamentul meu. Încă vin în grabă acasă, având impresia că mă aștepți, iar când intru tu nu ești… Ai furat tot ce aveam mai de preț chiar de sub nasul meu, iar eu te-am lăsat și am privit neputincios.

Îmi e dor să îţi văd spatele gol, pe jumătate acoperit de buclele tale şatene. Îmi e dor să îmi porţi cămaşa şi să îmi zâmbeşti dimineaţa la cafea. Îmi e dor de buzele tale dulci şi de cum îmi spuneai că le-ai acoperit cu miere doar pentru mine. Îmi e dor de râsetele ce alungau liniştea şi de melodiile pe care dansai goală în camera mea. Îmi e dor de nebunia ta. De ce crezi că de fiecare dată când ne reîntâlnim întâmplător sunt înconjurat de pahare de vin? Pentru că fiecare pahar pe care îl beau îmi dă impresia că eşti acolo, cu mine. Eu beau de dorul tău. Hai să mai bem un pahar împreună.

Semnat, fraierul care
te-a pierdut

Fragment preluat din cartea “Cicatrici pe suflet”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *