Femeia pe care nu poți să o uiți

Dacă m-ai fi întrebat acum 5 ani dacă există o “femeie pe care nu poți să o uiți” ți-aș fi râs în față și ți-aș fi răspuns categoric că nu. Ți-aș fi spus că nimeni nu e de neînlocuit și că are balta pește destul pentru toată lumea. Dar azi, după tot ce am trăit cu ea, îți spun că da, există. Și e una dintre cele mai periculoase specii. De ce? Pentru că nu ești conștient de ceea ce îți face. Și poate că nici ea nu e.

O să îți spun cum e o astfel de femeie și poate acum, când ți-o descriu în cele mai fine detalii, în minte îți încolțește numele ei, al femeii pe care tu nu ai cum să o uiți. Sau chipul ei.

Deciziile și acțiunile pe care le facem sunt determinate de anumite motive. Iar motivul pentru care noi înșine nu ne lăsăm să le uităm e pentru că nici măcar nu realizăm că au rămas acolo. Nu le vedem când ieșim și facem sex cu alte femei, nici când râdem cu prietenii la bere și nici când suntem cu familia. Nu le vedem, dar ele sunt acolo. Într-un colț ascuns al minții noastre și ne privesc din umbră.

Cum știi cu certitudine că o femeie încă locuiește în una din camerele tale? Apare în anumite momente, doar pentru o fracțiune de secundă. Atunci când cineva râde într-un anumit fel sau face un gest exact cum obișnuia ea să îl facă. Apare atunci când ești singur sau când te cerți pe tine însuți pentru lucrurile pe care nu le-ai făcut cum trebuie.

Așa e când în sufletul tău locuiește o femeie. Nici măcar nu îți dai seama că încă e acolo. În naivitatea ta, te minți că e plecată demult. Dar nu e. Și nu va fi niciodată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *