Cicatrici pe suflet

Dacă am putea schimba ceva din trecut, am face-o? Eu cu siguranță nu. N-aș schimba nicio experiență, nicio clipă de slăbiciune și nicio persoană. Nu aș face-o, pentru că tot trecutul meu s-a transformat într-un film. De dragoste, dramă și, pe alocuri, comedie.

Fiecare poveste în parte are un sâmbure de adevăr, însă aceasta este scrisă direct din sufletul meu. De veți vrea să mă citiți, tot ce aveți de făcut este să vă deschideți inima. Exact așa cum am făcut eu când am pus cuvintele pe hârtie.

Fii printre primele persoane care comandă această carte și primești două cadouri speciale din partea mea.

Livrarea se face prin curier rapid și va ajunge la tine în doar 2-3 zile lucrătoare.

Poți returna comanda la 14 zile de la primirea acesteia.

reviews


Mi-a plăcut cum personajul principal vorbea despre sufletul său, metamorfozându-l când într-un castel, când într-un trandafir, dându-i viață și vorbind despre acesta cu atenția cuvenită și cu multă pasiune. Dacă simțiți nevoia să citiți o carte care să vă dea mai multă încredere în voi și care să vă împărtășească și experiențele altcuiva, o puteți încerca.

Andreea

Cu cât înaintam mai mult în poveste, cu atât zâmbeam mai mult, pentru că mă regăseam în ea. Înțelegeam trăirile și toate acele sentimente ale protagonistei. Intr-adevăr, după cum spuneai și tu, trebuie citită cu sufletul. Ea va fi înțeleasă doar de cei care "simt totul la intensitate maximă".Daniela
"Cicatrici pe suflet" m-a învățat că, înainte de orice, trebuie să mă iubesc pe mine însămi. Este o carte ce prezintă toate etapele iubirii. De la fluturi în stomac până la durerea unei despărțiri. Mi-a plăcut că protagonista și-a deschis sufletul în fața noastră și că ne-a prezentat și cele mai întunecate laturi, despre care, în general, nimeni nu vorbește. O recomand tuturor, deoarece consider că oricine are ceva de învățat din ea. Te pup, A. Beatrice!
Gabriela

Nu ești încă sigur că îți dorești această carte?

Trimite-mi un mesaj cu textul “Vreau” pe pagina mea de instagram, iar eu îți voi trimite primul capitol al cărții mele complet gratuit.

FAQ

Întrebări frecvente

Momentan livrările internaționale nu se pot efectua. Vă recomandăm să încercați varianta eBook.

Da, toate cărțile, cu excepția eBook-urilor, pot fi returnate în termen de 14 zile de la primirea comenzii dacă acestea respectă politica noastră de retur. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact.abeatrice@yahoo.com.

Vei putea descărca eBook-ul imediat ce transferul bancar este finalizat. Nu uita, plata nu se face automat, ci va trebui ca tu să ne transferi suma percepută, folosindu-te de detaliile bancare pe care ți le-am pus la dispoziție. *Asigură-te că adresa de mail de pe care faci comanda este una la care ai acces, deoarece acolo ți-l vom trimite.

Modalitățile de plată sunt plata ramburs la livrare și plata prin transfer bancar (doar în cazul eBook-urilor). 

*Pentru orice fel de întrebări vă rugăm să ne contactați la adresa de mail contact.abeatrice@yahoo.com .