Our about

La o cafea cu sufletul tău

Să te deschizi nu e ușor. Să lași oamenii să îți vadă cicatricile, rănile, dezamăgirile și defectele ca și cum ar fi expuse într-un muzeu e mult mai greu decât pare. Noi oamenii vrem și tindem să părem perfecți, ca scoși din cutie. Tindem să ascundem părțile mai puțin bune și să ne prefacem. Eu nu o să mă prefac. O să vă arăt cum arată cea mai întunecată parte a sufletului meu. Eu o să pun totul pe foi și o să vă spun poveștile din spatele cicatricilor. Fără plase de siguranță, fără teama de a fi judecată.

Iar ție, celui sau celei din spatele ecranului, îți voi dărui ceva. Ceva ce mulți oameni și-ar dori. O persoană care să îi asculte, o persoană în fața căruia să își poată deschide sufletul.

Îmi poți spune povești pe care poate le ții ascunse din diferite motive sau întrebări cărora încă nu le-ai găsit răspuns.

Alege una din metodele pe care ți le-am pus la dispoziție și scrie-mi. 

Sentimentele sunt cel mai frumos dar primit de la Univers. Iar eu am ales să simt totul la intensitate maximă. De vei vrea să mă citești și să vezi un suflet ars și înghețat și făcut praf, intră. E deschis.
A. Beatrice

+40725525756

contact.abeatrice@yahoo.com